Mod de utilizare:

Se aplică prin stropiri foliare în fazele de consum specifice fiecărei culturi.
Doza de aplicare este de 3 - 5 L/ha, asigurându-se o cantitate de soluție de 250 - 350 L apă/ha.
Se poate folosi la culturile: cereale, floarea-soarelui, soia, rapiță, porumb etc.
Produsul se poate aplica de 1 - 3 ori în concentrație de maxim 2%.

PRODUS SUPRACONCENTRAT

ATENȚIE! Linia de produse ROfert® este o gamă profesională de îngrășăminte concentrate!

ROfert® Ca este nano suspensie modificată pentru o bună rezolvare a deficiențelor de calciu din fructe și legume. Procedând astfel, valoarea vizuală și de piață a culturii este semnificativ mai bună.

Deoarece calciul este esențial pentru prevenirea bolilor fiziologice, utilizarea acestui produs este o necesitate în producția modernă de fructe și legume.

ROfert® Ca garantează o nutriție optimă a plantelor. Produsul elimină eficient deficiențele de calciu, îmbunătățește culoarea, fermitatea fructelor și proprietățile de depozitare.

ROfert® Ca are un conținut ridicat de calciu, dimensiune mică a particulelor și promovează absorbția rapidă a tuturor nutrienților.

Azotul, conținutul de magneziu și microelemente garantează o nutriție optimă a plantelor și facilitează asimilarea calciului.

Calciul este cheia dezvoltării normale a sistemului radicular, mărește rezistența la atacurile insectelor și joacă un rol extrem de important în producerea țesuturilor plantelor și permite plantelor să se dezvolte mai bine.

Calciul este responsabil pentru menținerea integrității pereților celulari ai plantelor. De asemenea, este crucial în activarea anumitor enzime și în trimiterea de semnale care coordonează anumite activități celulare.

Proprietăți fizice
pH 6 - 7
Densitate 1,4 Kg/L
Conținut
Oxid de Calciu (CaO) 20,25%
Mangan (Mn) 0,675%
Zinc (Zn) 0,675%
Categorie:
Call for Price:

ROfert Romania

Inscrie-te la newsletter

Inscrie-te acum si fii primul care afla de cele mai noi promotii
Prin abonarea la newsletter confirm că am peste 16 ani.