Despre noi

Image

Despre noi

Compania ROfert România, a fost fondată în anul 2007, cu scopul de a veni de fiecare dată în spirjinul fermierilor cu soluții nutritive, personalizate, în funcție de cerințele plantelor de cultură. Gama de îngrășăminte lichide ROfert a fost creată, testată și adaptată condițiilor pedoclimatice din țara noastră, pe parcursul a 10 ani de către unul din fondatorii companiei, Doctor Inginer în Nutriția Plantelor, astfel suntem unicii distribuitori ai acestei game de fertilizanți premium cu aplicare foliară.

ROfert Romania începe activitatea în cadrul fermelor agricole în anul 2017 oferind consultanță de specialitate noilor parteneri din sectorul Agribusiness, câştigandu-și în prezent reputaţia de lider în rândul companiilor de fertilizanți din România, reputaţie datorată produselor de top, dar mai ales a unei mari echipe de specialişti.

Echipa ROfert Romania este formată majoritar din Ingineri Agronomi, ce vizitează și acordă consultanță de specialitate în teren unui număr ridicat de fermieri în creștere accelerată, în urma recomandărilor.

ROfert România investește continuu în pregătirea profesională a echipei, prin traininguri periodice și prezentări în camp susținute de către Directorul Tehnic, mediu prielnic pentru dezbaterea situațiilor întâlnite în câmpurile fermierilor noștri, din dorința de a veni de fiecare dată în spijinul lor cu soluția corectă, adaptată pe cerințele plantelor de cultură.

De asemenea, compania ROfert România vine în sprijinul partenerilor noștri cu semințe de cea mai bună calitate, produse de protecția plantelor, îngrășăminte solide, inclusiv posibilitatea de achiziție a cerealelor!

Dăcă ești hotărât să ai o carieră de success în agribusiness, alătură-te echipei ROfert !

Cu stimă, echipa ROfert România !

ROfert Romania

Inscrie-te la newsletter

Inscrie-te acum si fii primul care afla de cele mai noi promotii
Prin abonarea la newsletter confirm că am peste 16 ani.