Mod de utilizare:

Se aplică prin stropiri foliare în fazele de consum specifice fiecărei culturi.
Doza de aplicare este de 0,5 - 1 L/ha, asigurându-se o cantitate de soluție de 250-350 L apă/ha.
Se poate folosi la culturile: cereale, floarea-soarelui, soia, răpiță, porumb etc.

PRODUS SUPRACONCENTRAT

ATENȚIE! Linia de produse ROfert® este o gamă profesională de îngrășăminte concentrate!

ROfert® Zn+ este un îngrășământ cu o concentrație mare de zinc cu adaos de azot și sulf, care asigură o nutriție mai cuprinzătoare a plantelor. Îmbogățirea produsului cu adjuvanți de înaltă calitate îmbunătățește proprietățile lichidului de lucru.
ROfert® Zn+ este potrivit pentru utilizare preventivă, dar și pentru completarea sigură și rapidă a deficiențelor atunci când acestea sunt deja instalate.
ROfert® Zn+ este recomandat pentru culturile cu o cerere mare de zinc (inclusiv porumb, cereale, cartofi, legume, pomi fructiferi) și pentru culturile pe solurile cu conținut ridicat de calciu și fertilizate cu fosfor.
Aplicarea la culturile de toamnă le pregătește pentru repaus de iarnă și le crește rezistența la condițiile de stres, cum ar fi îngheţul.
Zincul este un microelement, ceea ce înseamnă că este utilizat de culturi în cantități mici. Zincul, este un element esențial creșterii și dezvoltării normale a culturilor, impactul carenței acestui element asupra creșterii plantelor și ulterior a productivității culturilor fiind foarte mare. Zincul stimulează sinteza hormonilor de creștere și a proteinelor, este necesar în procesele de alungire a celulelor, creșterea frunzelor și a internodiilor precum și în procesul de formare a boabelor

Proprietăți fizice
pH 3,5 - 4,5
Densitate 1,3 Kg/L
Conținut
Azot (N) 6,50%
Oxid de potasiu (K2O) 2,6%
Trioxid de sulf (SO3) 7,15%
Zinc (Zn) 19,5%
Categorie:
Call for Price:

ROfert Romania

Inscrie-te la newsletter

Inscrie-te acum si fii primul care afla de cele mai noi promotii
Prin abonarea la newsletter confirm că am peste 16 ani.